Verkopen

KENNISMAKINGSGESPREK

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bekijken wij aandachtig uw huis en aan de hand hiervan, in combinatie met een grondig marktonderzoek, kunnen wij een schatting maken van de te verwachten verkoopprijs. Ook hebben we dan een goed inzicht in de tijd die wij verwachten nodig te hebben om uw huis te verkopen. Wij leggen u graag uit hoe wij denken de woning het beste in de markt te kunnen zetten en zo van de verkoop van uw huis een succes te maken! Uiteraard kijken we altijd naar de wensen van u als klant en beslissen we samen over de beste aanpak.


WAT IS DE WAARDE VAN MIJN HUIS?
Dit is één van de eerste en gelijk ook lastigste vragen die u tegenkomt als u uw huis wilt gaan verkopen. De waarde van een woning is afhankelijk van een aantal factoren. Natuurlijk zijn de eigenschappen en kenmerken van de woning zeer bepalend. Ook de lokale huizenmarkt is een belangrijke factor in het vaststellen van de waarde van een woning. De markt is continue in beweging, dit heeft invloed op de waarde van de woningen.
Het is dus erg moeilijk om de waarde van een huis te bepalen als je geen expert bent op de lokale huizenmarkt.


DE WONING
Elke woning is uniek en dit geldt ook voor de waarde van het huis. meespelende factoren zijn: wat voor type woning is het? Hoe ruim is het huis? Is het huis is een goede staat of moet er nog veel gedaan worden? Is het huis gunstig gelegen? Zijn er speciale voorzieningen aanwezig? Denk hierbij bijvoorbeeld aan een uitbouw, een zwembad of is de woning onlangs nog volgens de laatste normen geïsoleerd? Kortom, allerlei factoren waar met een objectieve blik naar gekeken moet worden.


DE MARKT
Niet alleen de eigenschappen en kenmerken van uw huis spelen een rol in de waardebepaling. De waarde is ook sterk afhankelijk van de markt. Is er veel vraag naar de woning? Ook is het belangrijk om te kijken naar het aanbod op de woningmarkt; zijn er veel vergelijkbare woningen te koop, of is het aanbod in vergelijkbare woningen schaars? De huizenmarkt is continue in beweging en de waarde van uw woning dus ook. Wij hebben dagelijks te maken met deze markt en hebben dus als geen ander inzicht in de actuele waarde van uw huis.


DE VERKOOPPRIJS
De waarde van uw woning is bepaald. Nu is het belangrijk om de woning strategisch in de markt te zetten, dit in combinatie met onze unieke verkoopmiddelen en werkwijze zullen wij uw woning optimaal in de markt zetten. Hiermee zorgen wij voor een zo hoog mogelijke opbrengst van uw woning.


GRATIS WAARDEBEPALING
Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak een gratis en geheel vrijblijvende afspraak. Tijdens dit gesprek zullen wij een ronde maken door uw woning en aan de hand van een marktanalyse een waarde bepalen. Ook lichtten wij graag onze unieke manier van werken toe.


UNIEKE PRESENTATIE VAN UW HUIS
We begrijpen dat een huis veel meer is dan een hoopje stenen, het gaat om het gevoel en dat is vaak moeilijk over te brengen. Door elementen uit te lichten die uw huis juist zo uniek maken, brengen wij het ‘woongevoel’ volledig over op de potentiële koper. Dit is terug te vinden in onze gehele manier van woningen presenteren. We kunnen hier nog veel meer over vertellen, maar laten het u liever gewoon zien!

ONLINE WONINGPRESENTATIE
Onze woningpresentatie geeft het echte WOW-gevoel, het gevoel dat een iemand moet hebben bij het kopen van een huis. Op een trendy manier wordt uw woning op unieke wijze gepresenteerd. Alle benodigde informatie is hier te vinden maar ook extra’s zoals professionele woning foto grafie, een 360° tour en een plattegrond met meting volgens de NEN2580-norm. U als verkoper kunt hier uw zegje doen over uw huis en uw fijne woonervaringen overbrengen.


PROFESSIONELE FOTOGRAFIE
Om het juiste ‘woongevoel’ over te kunnen brengen, zijn professionele maar toch ook sfeervolle foto’s onmisbaar. Hier schakelen wij professionele fotografen voor in die precies weten hoe jouw huis het beste kan worden vastgelegd. Zo komt uw huis optimaal tot zijn recht, zowel online als in de brochure.


360˚-tour
“Biedt een potentiële koper de tijd en ruimte om op eigen tempo door uw woning te wandelen en rond te kijken”.

Een 360°-tour is het perfecte middel om een realistische indruk van de indeling en grootte van uw woning te geven. Een potentiële koper kan virtueel via pc, telefoon, tablet of zelfs VR-bril door uw woning lopen en elke afzonderlijke ruimte in 360°-graden bekijken. De potentiële koper kan op deze manier een goede afweging maken of een fysieke bezichtiging de moeite waard is. En daarmee vergroot u de kans om uw woning te verkopen.

Plattegrond
Geen bouwtekeningen of schets? Uw woning wordt verwerkt tot een digitale plattegrond,overzichtelijk en bovenal tot op de millimeter nauwkeurig!


INMETEN
“Met een meetrapport worden gegarandeerd de juiste informatie aan de koper verstrekt, dit is cruciaal voor een soepel verkoopproces.”

Deskundige bouwkundigen meten uw pand volgens de NEN2580-norm en verwerken de metingen in een professioneel meetrapport. Op basis van het meetrapport wordt er een digitale plattegrond gemaakt. Dit zorgt weer voor een completere presentatie.
De bouwkundigen meten met behulp van de nieuwste LEICA-inmeetapparatuur. Deze apparatuur helpt om tot op de millimeter nauwkeurig te meten, zodat alle door u verstrekte verkoopinformatie volledig en correct is.


FUNDA
Uiteraard mag een plaatsing van uw woning op Funda niet ontbreken. Funda is veruit de meeste bezochte woningsite, miljoenen potentiële kopers bezoeken jaarlijks deze website. Wij zorgen ervoor dat uw woning tot in detail wordt aangemeld en voldoet aan alle eisen van Funda. Dit zorgt voor de hoogst mogelijke ranking, zo staat uw woning altijd bovenaan in de zoekresultaten en dát valt op!*